Huidstudio C’est Pure

Huidstudio C’est Pure is een gediplomeerd specialist op het gebied van huidverbetering. Onze behandelingen: anti-agingbehandelingen, acnebehandelingen, pigmentbehandelingen, chemische/fruitzuurbehandelingen, Skin Sonic behandelingen, Microdermabrasie en huidverbeterende en verjongende bindweefselmassages. Ook voor Spray Tan en visagie kun je bij ons terecht.

De behandeling

Tijdens de behandeling kun je je wenkbrauwen laten epileren en/of de bovenlip harsen. Alle behandelingen worden uitgevoerd naar aanleiding van een huidanalyse waarbij we kijken naar je huidtype, huidconditie maar ook seizoen, leeftijd, leefgewoonte en natuurlijk je wensen.

Diverse huidproblemen kunnen goed worden behandeld mits er een juiste huidanalyse en adequate behandeling wordt toegepast. Advies voor verzorging thuis hoort daar absoluut bij. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Eén behandeling geeft nog geen wonderen. Het is een samenwerking tussen cliënt en schoonheidsspecialiste.

Kortom de moeite waard om eens binnen te stappen in deze wereld van wellness en om jouw huid door professionele handen te laten verzorgen. Wij vragen je van tevoren een afspraak maken zodat er voldoende tijd is om de behandeling op uw wensen af te stemmen.

U kunt bij C’est Pure | Schoonheidssalon Vught terecht voor de volgende behandelingen:

  • Harsen van gelaat, benen, rug, armen, oksels, liezen
  • Epileren en/of modelleren van wenkbrauwen
  • Verven van wenkbrauwen en wimpers
  • Huidverbeterende gezichtsbehandelingen
  • Acnebehandelingen

Voor alle tarieven kunt u kijken op onze tarievenpagina.

spray tan bught

Huidstudio C’est Pure is gespecialiseerd in Spray Tan® en is officieel erkend met een Spray-Tan® certificaat.