Huidstudio C’est Pure

Welkom bij Huidstudio C’est Pure. De schoonheidssalon in Vught en specialist op het gebied van acnebehandeling, Spray Tan, Skin Sonic en microdermabrasie.

Binnen onze schoonheidssalon bestaan er geen standaard behandelingen. Om u toch een beeld te kunnen geven waaruit de schoonheidsbehandelingen onder andere bestaan, geven wij u een korte omschrijving.

De behandeling

De behandeling begint met een zachte milde reiniging, daarna een peeling, dit is een intensieve dieptereiniging waarbij we de onzuiverheden aanpakken, gevolgd door een masker voor een intensieve voeding en verzorging en een massage wat zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van de afvalstoffen en ontspanning. De behandeling sluiten we af met een verzorgende dag- of nachtverzorging en eventueel thuisadvies. Tijdens de behandeling kunt u uw wenkbrauwen laten epileren en/of de bovenlip harsen. Alle behandelingen worden uitgevoerd naar aanleiding van een huidanalyse waarbij we kijken naar uw huidtype, huidconditie maar ook seizoen, leeftijd, leefgewoonte en natuurlijk uw wensen.

Diverse huidproblemen kunnen goed worden behandeld mits er een juiste huidanalyse en adequate behandeling wordt toegepast. Advies voor verzorging thuis hoort daar absoluut bij. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Eén behandeling geeft nog geen wonderen. Het is een samenwerking tussen cliënt en schoonheidsspecialiste.

Kortom de moeite waard om eens binnen te stappen in deze wereld van wellness en om uw huid door professionele handen te laten verzorgen. Wij vragen u van tevoren een afspraak maken zodat er voldoende tijd is om de behandeling op uw wensen af te stemmen.

U kunt bij C’est Pure | Schoonheidssalon Vught terecht voor de volgende behandelingen:

  • Harsen van gelaat, benen, rug, armen, oksels, liezen
  • Epileren en/of modelleren van wenkbrauwen
  • Verven van wenkbrauwen en wimpers
  • Huidverbeterende gezichtsbehandelingen
  • Acnebehandelingen

Voor alle tarieven kunt u kijken op onze tarievenpagina.

spray tan bught

Huidstudio C’est Pure is gespecialiseerd in Spray Tan® en is officieel erkend met een Spray-Tan® certificaat.

Contact Ons

We zijn even niet aanwezig nu. Stuur ons een email en we nemen snel contact met je op.