Skin Sonicskin-sonic

De “Skin Sonic” is een apparaat wat uitermate geschikt is voor een intensieve dieptereiniging, het insluizen van vitamines en heeft een liftend effect.

Skin Sonic-Ultrasound

“Skin Sonic” staat voor een revolutionaire, uitgekiende 2 in 1 formule:

  1. Ultrasound zorgt ervoor dat het vuil, zoals make-up resten en onzuiverheden, uit de huid wordt getrild.
  2. Na deze intensieve cleansing en verwijdering van dode huidcellen, worden de crèmes en vitamines door de iontophoresis in de huid gesluisd.
    De optimale opname van de actieve stoffen bevordert de kwaliteit van de huid.

Waarom deze dieptereiniging en vitamineshot?

Na de dieptereiniging met de “Skin Sonic” is de huid in staat om de werkstoffen beter op te nemen, de barrière van dode huidcellen is door de dieptereiniging weg. Het insluizen van de vitamines gebeurt met de iontoporesis. Allereerst wordt de vitamine C ingesluisd. Vitamine C is een anti-oxidant die de werking van de vrije radicalen kan beperken. Daarnaast speelt Vitamine C ook een belangrijke rol bij de aanmaak van collageen. Vervolgens wordt een speciale vitamine A crème de huid in gemasseerd. Naast de stimulatie van de collageen en elastine aanmaak zal ook de natuurlijke hydratatie van de huid zich verhogen en zullen pigmentvlekken verbleken.
Tevens worden door een opeenhoping van microstroompjes, de spieren tijdens de behandeling afwisselend aangespannen en ontspannen. De verbeterde bloedcirculatie zorgt ervoor dat de huid zich verstevigt en er frisser uit ziet.

Het grote voordeel van iontophoresis is de verhoogde opname van werkstoffen hetgeen de kwaliteit van de huid ten goede komt.
De behandeling kan zowel tijdens de winter- als zomerperiode worden uitgevoerd.

Tarief

Skin Sonic-Ultasound behandelingen zijn v.a. €. 89,50

Most Recent Projects
Contact Ons

We zijn even niet aanwezig nu. Stuur ons een email en we nemen snel contact met je op.