Pro Power Peel

Professionele peelings geschikt voor:

  • Huidveroudering
  • Onzuiverheden / Acne
  • Pigmentatie
  • Dehydratatie
  • Egaliseren / frisser huidbeeld

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen bij oudere personen. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en huidtextuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Waarbij een chemische peeling echter wel rekening mee moet worden gehouden, is het feit dat voor optimaal resultaat de peeling weliswaar sterk genoeg moet zijn om de celvernieuwing te stimuleren, maar daarentegen ook weer niet te sterk dat het een hevige ontstekingsreactie gaat uitlokken.

Dermalogica introduceert de Pro Power Peel

Op het gebied van chemische peelings hebben we altijd een uniek perspectief gehad. Omdat de gezondheid van de huid voor Dermalogica centraal staat geloven we dat regelmatige exfoliatie cruciaal is voor het boosten van de celdeling en –vernieuwing. Daarom kiezen we liever voor peelings die vaker ingezet kunnen worden. Dit in tegenstelling tot agressieve peelings die de huid overstimuleren en hevige ontstekingsreacties uitlokken tot het punt waar de huid kans loopt blijvende schade op te lopen.

Daarbij willen wij als huidexperts de flexibiliteit hebben om de behandeling volledig gepersonaliseerd te maken voor onze cliënten. Hieruit is, ontwikkeld door de huidexperts van het International Dermal Institute en Dermalogica, de nieuwe volledig te personaliseren pro power peel collectie voortgekomen.

Naast het feit dat het onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe is. Bestaat de pro power peel collectie uit een complete serie van producten die de gelegenheid bieden om steeds weer een andere peeling behandeling samen te stellen. Hiermee kunnen we de klant steeds weer een andere ervaring aan bieden.

Most Recent Projects
Contact Ons

We zijn even niet aanwezig nu. Stuur ons een email en we nemen snel contact met je op.