power-treatmentsPower Treatments

Microzone treatment Dermalogica

Heeft u een huidprobleem waar u graag snel vanaf wilt? Boek dan een microZone treatment, een korte en doeltreffende behandeling die uw huid een snelle boost geeft en de oppepper die het nodig heeft. Na het invullen van een Consultation Card en een Face Mapping huidanalyse, geeft een huidexpert u een 30 minuten durende gezichtsbehandeling die geheel op maat is gemaakt. microZone is bij uitstek geschikt voor personen met een volle agenda. Snel, makkelijk en effectief!

Tijd: 30 minuten
Prijs: € 30,00

RITUEL EXPRESS INITIATION BEAUTÉ Maria Galland

Het mooiste van alle kennismakingsrituelen in de wereld van Maria Galland in slechts 30 minuten. De ontspannende korte behandeling, die zorgt voor een heerlijk fris gevoel is ideaal voor een huid die meer energie nodig heeft. Massages die op en top verwennen en intensief werkzame maskers zorgen voor een korte vakantie met een zichtbaar mooi resultaat.
Zeer effectieve werkstoffen zoals microfijn yoghurtpoeder, sodium PCA en aloë vera zijn voortreffelijke vochtfactoren, die de elasticiteit van de huid verbeteren. Hooggekwalificeerde concentraten zoals die van sesamolie en olie van de macadamianoot verzorgen de veeleisende huid en maken haar zacht en soepel.
De teint ziet er frisser en stralender uit. Rituel Express Initiation Beauté is perfect voor iedereen die snel resultaat wil zien.

Tijd 30 minuten
Prijs €. 30,00

Most Recent Projects
Contact Ons

We zijn even niet aanwezig nu. Stuur ons een email en we nemen snel contact met je op.