MicrodermabrasieMicrodermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling om de huid op te frissen! Het is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De “MegaPeel” is de nieuwste peeling op basis van “zandstralen”. Deze peeling kan op alle soorten huiden toegepast worden. Door verschillende koppen te gebruiken hebben we de mogelijkheid om elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid, te behandelen. Deze verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling.
Tijdens het “peelen” vindt er tevens een vacuümproces plaats waardoor onmiddellijk onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd worden. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit.

De “Megapeel” is geschikt voor:

  • Vette en verstopte huid
  • Vermindering van grove poriën
  • Vermindering van acne littekens
  • Verwijdering van oppervlakkige pigmentvlekken
  • Verbetering van de huidconditie
  • Zonbeschadigde huid
  • Fijne lijntjes
  • Maakt de huid gladder en egaler

De behandeling

Microdermabrasie kan eenmalig of als kuur worden uitgevoerd. Na behandeling met de “MegaPeel” wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd. Het is een peeling voor zowel vrouwen als mannen en voor de jongere en rijpere huid.

Met één behandeling ziet de huid er al frisser en vitaler uit! De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode geactiveerd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit met als resultaat een frisser uiterlijk.

Acnebehandeling

Na genezing van acne blijven soms huidonregelmatigheden achter. Met microdermabrasie kunnen alleen de oppervlakkig gelegen littekentjes aangepakt worden. Door het egaal afschaven van de huidoppervlak kan deze gladder gemaakt worden. Door plaatselijk wat dieper te schaven kunnen de scherpe randen van acne littekens uitgevlakt worden. Toch is er ook een grens aan het regeneratievermogen van de huid in het gelaat. Diepe littekens zullen daarom niet weg te nemen zijn door microdermabrasie.

Tarief

Microdermabrasie behandelingen v.a. €. 99,00

Most Recent Projects
Contact Ons

We zijn even niet aanwezig nu. Stuur ons een email en we nemen snel contact met je op.