acne-behandelingenAcne behandelingen

Huidstudio C’est Pure is een gediplomeerd specialist op het gebied van acne behandeling. Vanaf begin 2014 is C’est Pure in het bezit van de AGB Code. Hierdoor worden de acne behandelingen van C’est Pure, indien je aanvullend verzekerd bent, volledig of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars. Vraag bij je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een veel voorkomend probleem. Ongeveer 85% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Het ontstaan van de puistjes of acne komt door overmatige talgproductie. Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat er, samen met dode huidcellen, een verstopte porie. Indien er dan een bacterie (propionibacterium acnes) bijkomt ontstaat er een puistje of ontsteking.

Andere oorzaken van acne kunnen zijn:

  • Stress
  • Hormonale veranderingen
  • Producten, zoals olie- of chloorhoudende producten
  • Verkeerde cosmetica kan de acne verergeren of de porie doen afsluiten
  • Verschillende geneesmiddelen
  • Wrijving, door bijvoorbeeld scheren

Behandelingen

Dermalogica, Medi Bac Treatment

Zuiverende behandeling voor jongeren en volwassenen met acne en onzuiverheden. De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, exfoliatie, het verwijderen van onzuiverheden, een zuiverend masker en een dag/nachtverzorging.

Maria Galland, Soin Pureté

Een gezichtsbehandeling voor de vette, onzuivere huid. Luffa Cylindrica kalmeert de ontstekingen en reguleert de sebum productie zonder uit te drogen. Dieptereiniging, peeling, reinigend masker, verwijderen van onzuiverheden, kalmerend en verzorgend masker en ter afsluiting een dag/nachtverzorging.

Most Recent Projects
Contact Ons

We zijn even niet aanwezig nu. Stuur ons een email en we nemen snel contact met je op.