Merken

Huidstudio C’est Pure werkt alleen met de allerbeste merken, daarom de merken Dermalogica en Maria Galland. Beide merken staan voor huidverzorging en huidverbetering.

dermalogica-c'est-pure-vught

Dermalogica

Dermalogica is al jarenlang pionier in het samenstellen van innovatieve formules voor de producten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet comedogeen. Ze bevatten geen afsluitende minerale oliën, noch lanoline, gedenatureerde alcohol en chemische geur- en kleurstoffen. Dermalogica is sterk gericht op huidverbetering op zowel korte als lange termijn.

Met behulp van de Face-mapping huidanalyse wordt een behandeling samengesteld voor de behoefte van jouw huid. De behandelingen zijn inclusief epileren en/of harsen.

maria-galland-c'est-pure-vught

Maria Galland

Bonjour et bienvenue!

Welkom in de wereld van MARIA GALLAND PARIS. Een wereld, waarin innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht zijn. Een wereld van exclusieve verzorging die onder de huid gaat. Een genoegen voor lichaam en geest. Een domein voor alle zintuigen. Welkom in een wereld voor individualisten, met individuele verzorgingsprogramma’s van top tot teen. Tenslotte is geen huid hetzelfde, elke huid is net zo uniek als de mens zelf. De behandelingen zijn inclusief epileren en/of harsen.

Daarom: leg de toekomst van uw huid in handen van specialisten – de ambassadeurs van schoonheid à la MARIA GALLAND PARIS!

Contact Ons

We zijn even niet aanwezig nu. Stuur ons een email en we nemen snel contact met je op.