Behandelingen

C’est Pure in Vught biedt verschillende schoonheidsbehandelingen van Dermalogica en Maria Galland. Hieronder treft u een overzicht van de verschillende behandelingen.

Dermalogica Facial Treatment

Effectieve behandeling. De behoefte van de huid wordt in kaart gebracht zodat deze Dermalogica behandeling daarop kan worden afgestemd. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage, verzorgend masker en een dag/nachtverzorging.

Environmental Control Treatment

Kalmerende Dermalogica behandeling voor de gevoelige huid. Vooral geschikt voor een huid met rode vlekken, geïrriteerde huid, ontstekingen en jeuk. Voor deze behandelingen gebruiken wij een zachte reiniging, kalmerend masker en producten die de roodheid verminderen.

Medi Bac Treatment

Zuiverende behandeling voor jongeren en volwassenen met acne en onzuiverheden. De Dermalogica behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, exfoliatie, het verwijderen van onzuiverheden, een zuiverend masker en een dag/nachtverzorging.

Men’s Skin treatment

Deze Dermalogica behandeling is vooral gericht op het reinigen van de huid. Na een intensieve reiniging volgt een zachte exfoliatie en worden onzuiverheden verwijderd, gevolgd door een gezichtsmassage, verzorgend masker en een dag/nachtverzorging.

Age Smart Treatment

Intensieve herstellende behandeling voor een droge en voortijdig verouderde huid. Voor deze Dermalogica behandeling gebruiken wij een exfoliërende reiniging, een masker met krachtige antioxidanten en een collageenstimulerende dag/nachtverzorging.

Microzone treatment van 30 minuten

Effectieve, korte behandeling die de huid een flinke boost geeft. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, facemapping, exfoliatie, verzorgend masker en een dag/nachtverzorging.

Soin Infiniblanc

Uitgebreide gezichtsbehandeling. Deze moderne behandeling zorgt voor een frisse uitstraling, fijnere poriën, een egale huid en een lifting effect .De ideale behandeling voor de vrouw die een liftende behandeling wenst en meteen pigment en ouderdomsvlekken wil tegenwerken. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, de huid spant op, wordt strakker en voelt steviger aan. Het oplichtende effect is direct en duidelijk zichtbaar.

Men’s Facial

Een heerlijke effectieve behandeling speciaal voor de man van ongeveer 60 minuten. Reiniging, peeling, reinigend masker, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende gezichtsmassage en een verzorgend masker, ter afsluiting een verzorgende dag/nachtverzorging. Producten die worden gebruikt zijn speciaal afgestemd op de mannenhuid

Soin Pureté

Een gezichtsbehandeling voor de vette, onzuivere huid. Luffa Cylindrica kalmeert de ontstekingen en reguleert de sebum productie zonder uit te drogen. Dieptereiniging, peeling, reinigend masker, verwijderen van onzuiverheden, kalmerend en verzorgend masker en ter afsluiting een dag/nachtverzorging.

Soin Profilift

Deze 3D liftende gezichtsbehandeling geeft u huid een ‘lifting-effect’. Door een combinatie van oosterse ‘shiatsu’ drukpunten en westerse massagetechnieken wordt uw huid gerevitaliseerd en gestimuleerd. De efficiënte werkstoffen kunnen hierdoor diep in de huid hun werk verrichten waardoor een verstevigend en liftend effect ontstaat. Reiniging, peeling, reinigend masker, profilift massage, concentraat met masker en ter afsluiting een dag/nachtverzorging.

Masque Modulant

Dit zichzelf verwarmende mineralenmasker zorgt in combinatie met een intensief concentraat (ampul) voor een geweldige versteviging, optimale vochtbalans en activering van alle huidfuncties. Het is een warmte therapie voor elk huidtype, voor elk huidprobleem en voor elke leeftijd. Reiniging, peeling, reinigingsmasker, concentraat met masker modelage en ter afsluiting een verzorgende dag/nachtverzorging.

Soin Thalasso Visage

Een innovatief, verkoelend en kalmerend masker, dat zorgt voor een maximum aan verzorging en welzijn. De Bretonse algen ontdoen de huid van vuildeeltjes en zorgen voor een langdurige vochttoevoer. Ze stimuleren de doorbloeding en stofwisseling, en repareren de beschadigde huid. Dit algenmasker is een power-kuur uit de zee en is ook zeer geschikt voor heren. Reiniging, peeling, reinigend masker, massage, Masker Thalasso en ter afsluiting een dag/nachtverzorging.

Soin Cocon

Een licht schuimmasker, dat over een verstevigende laag gaas wordt aangebracht, deze dient als katalysator. Zeer ontspannende behandeling met als doel de oorzaken van huidveroudering tegen te gaan daar waar ze ontstaan. De producten bevatten ingekapselde werkstoffen, die diep de huid indringen. Na deze behandeling voelt u zich als herboren. Reiniging, peeling, reinigend masker, stimulerende en activerende massage, concentraat met masker Cocon en ter afsluiting dag/nachtverzorging.

Contact Ons

We zijn even niet aanwezig nu. Stuur ons een email en we nemen snel contact met je op.